Rörlighetsträning

Optimal rörlighet är en förutsättning för att kunna prestera maximalt. Rörlighet är nödvändigt för att kunna utföra ett stort antal styrkeövningar korrekt och säkert. Fullgod rörlighet är en viktig faktor för att hålla dig skadefri.

Rörlighetsträning inleds med självmassage och fortsätter med dynamiska rörlighetsövningar och stabiliserande styrkeövningar. Rörlighetsträning inleds med självmassage och fortsätter med dynamiska rörlighetsövningar och stabiliserande styrkeövningar.

Fullgod rörlighet är en viktig faktor för att hålla dig skadefri. Vi kan väl kort och gott konstatera att rörlighet är viktigt.

Självmassage har många andra fördelar än att vara en del i effektiv rörlighetsträning. Här kan du läsa mer om varför du borde självmassera mera: 8 anledningar till att du borde självmassera mera