RAD utbildning

Lär dig att använda den senaste forskningen inom fascia och rörelse på dina kunder (eller dig själv) med RAD Mobility Certification. Våra utbildningar ger dig de verktyg och den kunskap du behöver för att ta behandla dig själv eller ta dig an dina kunders problem. Att kunna röra sig fritt är frihet och med våra utbildningar är du ett steg närmare att kunna hjälpa dina kunder. 

nästa utbildning


Vi planerar för en RAD Mobility Level 1 under 2020  Följ @radrollernordic på Instagram för att inte missa mer informaiton. 
Vi håller löpande workshops för olika grupper runt om i landet. Tveka inte att höra av dig om du vill att vi kommer tilldig/er.

rad workshop

En RAD workshop är det perfekta sättet att få en första inblick i hur du kan använda Axle, Helix, Roller, Atom och alla andra produkter på ett effektivt sätt. Du får testa alla produkter och själv känna hur de skiljer sig från andra produkter på marknaden. Du får testa olika tekniker på olika muskelgrupper och får en inblick i hur de bland annat kan hjälpa dig prestera bättre, få snabbare återhämtning, förbättra din rörlighet och mindre träningsvärk. 

Level 1
Lär dig grunderna i self myofascial release (SMR), vetenskapen bakom rörlighetsträning och smärta och hur du själv kan 
använda RAD´s produkter.
    > Manual ingår 

Level 2
Få en djupare förståelse för hur SMR påverkar olika delar av kroppen och hur du kan skapa en positiv förändring genom att använda RAD Body Reading, The Nimble 9 Screen och RAD´s produkter på dina kunder.
Förkunskaper: RM-1
   > Manual ingår


 

Har du frågor om våra utbildningar? Kontakta oss på ali@balanceholistic.se