paket

avspänning i massor

Vi har massor av massageredskap att välja mellan, och några av dem fungerar helt enkelt fantastiskt tillsammans. Vi har tre kit där du sparar en hel del pengar genom att köpa våra godingar i grupp. Självklart kan du även shoppa våra produkter à la carte - klicka här för att kika

Vilket kit passar dig bäst?

RAD ALL-IN KIT

När du har svårt att välja mellan våra massage- och triggerpunktsredskap så har vi gjort det enkelt för dig. Klicka hem fem stycken på en gång och du får en skön rabatt på köpet. Se det som vår present till dig för att du är så RAD. All-in-kit innehåller RAD Roller, RAD Rounds, RAD Block, RAD Helix och RAD ROD.

1 649 kr
Slut i lager

RAD POINT RELEASE KIT

RAD Block gör skillnad. (1) Den gör ditt jobb enklare genom att höja upp RAD Roller och RAD Rounds, så att du även kommer åt de där svåråtkomliga punkterna. (2) Den stabiliserar dina redskap så att du kan isolera tryck utan att rulla. Och (3) den har praktisk inbyggd förvaring för dina favoriter. Och nu kan du köpa alla tre redskap till en fin fin rabatt när du köper alla samtidigt. Point release kit innehåller RAD Block, RAD Roller och RAD Rounds.

749 kr

RAD MUSCLE FLUSHING KIT

Rensa dina muskler på slaggprodukter med de två redskapen som är designade att göra det bäst: RAD Helix och RAD Rod. Funkar utmärkt att använda var för sig eller tillsammans (för in RAD Rod i RAD Helix). Då har du sannerligen parat ihop två bästa vänner som hand i hand hjälper dig till bästa resultat. 

899 kr


THE POWER OF RAD
Ett redskap från RAD är suveränt. Ett par (eller trio...eller kvartett...eller...full uppsättning) är ännu bättre och våra kit levererar de bästa kombinationerna du kan tänka dig. Från avspänning, till utrensning av slaggprodukter, triggerpunktmassage och avslappnande massage – RAD vet vad din kropp vill ha (och behöver) och kan ta hand om din kropp från topp till tå.