rad Atom

Massage i 360 grader

Med RAD Atom får du full kontroll, tack vare dess storlek och perfekta hårdhet. RAD Atom gör underverk när du behöver attackera hamstring, säte och adduktorer. Använd RAD Atom på två sätt; antingen som din dagliga roller eller sätt in RAD Rod i centrumhålet och du får ett massageverktyg där du enkelt styr riktning och tryck. 

399 kr

Det är inte alltid du behöver den där exakta precisionen som i RAD Rounds. Men när du är ute efter en lagom hård massage för att få igång cirkulationen i stora muskelgrupper (som säte, lår och höfter) då kommer RAD Atom bli din nya bästa kompis. RAD Atom vet hur man får jobbet gjort. Använd med RAD Rod för ännu bättre kontroll.
 
Storlek (diameter): 10,5 cm
Material: ABS- och polymer
Färg: Blå
Vikt: 550g
Instruktioner medföljer

”RAD Atom är det bästa redskapet jag nånsin har använt för att öppna upp mina höfter efter en hård dags träning eller en lång dag i bergen.”
- Allen, friluftsentusiast

det coola mellanbarnet

Är du på jakt efter triggerpunktmassage är det oftast de där små effektiva redskapen som kommer åt överallt du direkt kommer att tänka på. Om du snarare är på jakt efter skön massage och ökad cirkulation så är antagligen en foam roller det första du letar efter. RAD Atom är det coola mellanbarnet. RAD Atom är tillräckligt stor för att jobba med områden som insida axlar, insida lår och traps, men har en mindre yta – och därför högre tryck – än en foam roller. 

atom släpper inte taget

Vänta bara tills RAD Atom får tag i dig…Texturen är noga utvald för att gripa tag i skinnet precis lagom mycket, den är inte för hal och inte för klibbig. Det välbalanserade greppet är sannerligen briljant när det kommer till att få loss spänningar i fascian, samtidigt som du masserar stela muskler. Bonus: de små upphöjda spåren gör massagen än mer effektiv. 

formen har betydelse

Surprise! Rad Atom är rund av en orsak. När du undersöker en muskel på mikronivå ser du att den är mer tredimensionell än linjär. Det gör att spänningar och restriktioner löper i alla möjliga riktningar. Med ett runt redskap som RAD Atom (ännu mer exakt om du parar ihop den med RAD Rod) kan du styra massagen i 360 grader och därigenom attackera tajta områden från alla vinklar.