rad block

Upphöjd yta och förvaring i en och samma produkt

RAD Block är inte något typiskt massage- eller mobilitetsverktyg. Inte på långa vägar. Det som det här multifunktionsredskapet gör är att det adderar funktioner som positionerar och lagrar RAD Roller och RAD Rounds. Bara sätt dem i hålen och njut av isolerat tryck på svåråtkomliga ställen som axlar, pecs och adduktorer, utan att behöva använda händerna. Sätt sedan fast dem i förvaringshålen och du är redo att ta med ditt kit vart du vill.

299 kr

RAD Block gör skillnad. (1) Det lägger ribban på massage lite högre genom att höja upp din RAD Roller och RAD Rounds för bättre åtkomst på svåråtkomliga platser. (2) Det stabiliserar dina redskap så att du kan isolera trycket utan att rulla. Och (3) den har praktiska förvaringshål för enkel förvaring och transport.
RAD Block är designad för att användas med RAD Roller och / eller RAD Rounds.

Storlek (cm): 21 x 15,5 x 9,5
Material: EVA foam
Färg: Grå
Vikt: 300g
Instruktioner medföljer

"Eftersom mina kunder mestadels är idrottare, rekommenderar jag starkt RAD-verktyg för återhämtning efter träning, eftersom de inte kan få massage varje dag."
-Suzie Collyer, medicinsk- och idrottsmassageterapeut

Rulla utan...att rulla

Vi älskar en härlig genomkörare nere på golvet med vår RAD Roller, men det finns vissa punkter som är svåra att nå utan lite extra hjälp. RAD Block har speciellt formade hål (eller "gropar") som håller din RAD Roller på plats och lyfter den till en högre nivå så att du äntligen kan komma åt de där omöjliga punkterna. Tillsammans är dessa två redskap en ”perfect match” för att komma åt områden som adductorer och ljumsken, insidan av axlarna och triggerpunkter i vaderna.

glöm inte rad rounds

RAD Block har också hål för att hålla dina RAD Rounds på plats när du arbetar med de där tajta, små och extra besvärliga triggerpunkter som är för små för RAD Roller. Du får all kraft och hävstång du behöver för att hantera områden som dina övre hamstrings, peroneals (mindre muskelgrupp i vaderna) och de större muskelgrupperna i vaderna. Vi pratar seriös triggerpunktsmassage av det slag som är värt att skriva hem om.

begränsad rörlighet?

Alla har inte samma flexibilitet som eliten. Tänk vilken värld vi skulle ha då, eller hur? Därför tycker vi att alla ska ha de redskap de behöver för att ta hand om sina kroppar och muskler. RAD Block är utformat så att det ger stabilitet för mer exakt precision, men den högre höjden gör det också lättare för personer med mer begränsad rörlighet att komma åt. För folk som återhämtar sig från skador och dem med sämre flexibilitet och för rena nybörjare, kan RAD Block vara skillnaden som gör träningen tillgänglig för alla.

Behöver du en extra knuff?
Vissa områden kan vara svåra att komma åt utan lite extra hjälp. Para ihop RAD Block för lite extra höjd och stabilitet när du verkligen vill attackera de där sura triggerpunkterna. RAD Block har anpassade hål och gropar för att hålla Rollers och Rounds på plats både vid träning och på resan. Som av en händelse kan du köpa alla tre redskap tillsammans i vårt RAD Point release kit