rad centre

Mobilisering från insidan

RAD Centre är redo att ge dig den kontroll av buken du har längtat efter. Som enda redskap designat för invärtes avspänning (även kallat att lossa på spänningar på insidan) står RAD Centre redo att mobilisera din insida genom bukväggen.  Och det stannar inte där. Tack vare dess mjuka beröring så kan du använda RAD Centre för att smärtfritt skanna av hela kroppen för att hitta de där tajta och ömma punkterna, och sen släppa på spänningarna utan plågsamma ansiktsuttryck. Så otroligt mycket RAD.

289 kr

Invärtes mobilisering är ingen match för RAD Centre och låter dig också aktivera de system som sitter i bukväggen. Den känsliga bollen arbetar också som detektiv och låter dig skonsamt leta reda på de där punkterna som är i behov av att lösas upp.

Storlek: 15-17 cm (fullt pumpad)
Material: PVC
Färg: Grå
Vikt: 56g
Pump ingår. 
Instruktioner medföljer

”Rad Centre är ett fantastiskt redskap som jag använder varje dag som komplement till min bukmassage. Jag både börjar och slutar min dag med RAD Centre.”
Lola Freeman, yoga enthusiast

massagen från insidan

Behovet av en ”magboll” går låååångt tillbaka i tiden, ända till grottmänniskans tid. På den tiden ändrade människorna position från sittande till stående över 100 gånger per dag, vilket i sin tur hjälpte transporten av bukvätskor och avfall dit det ska. Idag sitter vi i genomsnitt ner mer än 9 timmar per dag – långt ifrån hur våra förfäder levde och en tragisk tillvaro för våra organ och matsmältningsprocess. Att rulla på RAD Centre aktiverar din insida med hjäp av invärtes massage och främjar cirkulation där du behöver det som mest. 

Nice abs

Vi kan tyvärr inte lova dig att RAD Centre ger dig ett snyggt sexpack på magen. I ärlighetens namn kan vi säga att det inte är det som RAD Centre kommer att göra. Vad den verkligen kommer att göra är att frigöra spänningar som byggts upp i buken. När dessa stora muskler tjurar ihop kan det skapa alla möjliga problem. RAD Centre ger sig in i leken och arbetar med en mjuk touch men levererar resultat som är hardcore. 

Kroppsskannern

Triggerpunkter är grymma på kurragömma, och ibland behöver du lite hjälp att hitta dem. Föreställ dig RAD Centre som din personliga spänningsdetektiv. Det är den perfekta förbehandlingen som du använder för att hitta punkterna som bråkar. Arbeta först mjukt med dem med hjälp av RAD Centre för att sedan gå på med hårdare och mindre redskap för att avsluta jobbet. 
 

Börja centralt. Avsluta med RAD
RAD Centre är perfekt för att jaga fatt på de där tajta områdena som behöver lite extra kärlek, men den är för mjuk för att vara effektiv mot de som sitter riktigt djupt. Då behövs det andra redskap…och RAD har allt du behöver. Kolla in våra kit och gör dig redo för att attackera hela kroppen. Point release kit. Muscle flushing kit. All.in-kit. Du väljer.