rad helix

Den enda foam roller som är inspirerad av dna

RAD Helix tar  ryggextensioner och tredimensionell massage till en helt ny nivå. Och vi menar allvar, denna lilla goding placerar traditionella skumrullar i skamvrån. Den välvda designen replikerar en dubbel helix, kroppens byggstenar. Och av en god anledning också. Denna anatomiska form är nästan mänsklig, mobiliserar och lättar på stelheter och rensar ut slaggprodukter för en hälsosam, öppen kroppshållning.

549 kr

RAD Helix rensar ut slaggprodukter och ökar din ryggs rörelseomfång med hjälp av sin anatomiska form som är anpassad för att skydda din ryggrad. Din foam roller kan definitivt inte göra det. Och just det, den är lika grym på vader, lår, hamstring och säte.

Storlek (cm): 31x7,5
Material: Högdensitets foam
Färg: Grå
Vikt: 450g
Instruktioner medföljer

"Medan jag återhämtar mig från min fjärde knäoperation, räddade RAD Helix Och RAD Roller min rygg från skadorna på kryckor."

Anatomisk form

RAD Helix är anatomiskt formad för att passa den mänskliga anatomin.  De två konformade ändarna möjliggör mobilisering i två olika plan – både genom extension och genom att den öppnar din ryggrad - medan det exakt riktade trycket effektivt spolar ut slaggprodukter ur musklerna.  Sen har vi den lilla skåran i mitten, som gör att du kan rulla hårt på musklerna utan att lägga något tryck på din ryggrad. Det är grymt på riktigt. 

Byggd för att användas

RAD Helix är tillverkad av en specialdesignad polymer som är mjuk nog för att rulla stora muskelgrupper, men ändå stark nog för tung användning. Frigör spänningar i ryggen och låt resten av kroppen följa med. Vi får inte glömma att det unika polymermaterialet är vattentätt och icke-poröst så det blir inte vått och illaluktande som typiska skumrullar. Ja, vi trodde att du skulle gilla det.

Hej då slaggprodukter

Daglig träning och, rent krasst, bara vanligt vardagsliv lägger mycket stress på ryggen och kroppen. Detta gör att avfallsprodukter och toxiner byggs upp i din kropp och bidrar till att minska ditt rörelseomfång. RAD Helix är konstruerad för att få ordentlig kontakt med dina muskler och pumpar ut slagget ur musklerna och lämnar inget annat än lösa, avslappande muskler efter sig. Använd den dagligen för att hålla ryggen och kroppen i topptrim.

Du måste prova
"The Rolling Pin." Prova denna fantastiska kombination och upplev det genomtänkta med RAD:s produkter. Skjut helt enkelt in RAD Rod in i RAD Helix och låt en vän massera dig över ryggen. Ett tips kan vara att du gör samma sak för din vän. Bara säger det. (PS. Detta är också ett bra sätt att hålla koll på två av dina favoritredskap när du reser och du kan köpa dem båda tillsammans i vårt RAD Muscle Flushing Kit.)