rad rod

Tryck och kontroll utan kompromisser

RAD Rod är laddad med en stålkärna och ett mjukt yttre skal som får jobbet gjort som ingen annan. Den smala designen minimerar ytan så att du kan finjustera ditt tryck utan obehag - även på beniga områden som smalbenen. Det betyder att tajta muskler och slaggprodukter får se upp, eftersom RAD Rod levererar maximal avspänning på ett sätt som bara RAD kan.

449 kr

Ett tunt, bärbart redskap för self myofascial release som låter dig anpassa trycket efter dina önskemål. RAD Rod lämnar konkurrenterna i dammet bakom sig med sin innovativa teknik, högkvalitativa materialval och kompromisslösa stålkärna.


Storlek: 53 x 1,9cm
Material: Stål, EVA foam och silikon
Färg: Grå och blå
Vikt: 500g
Instruktioner medföljer

"Att använda min RAD Rod är det bästa jag kan göra efter en
lång cykeltur eller hårda pass på löparbanan. "
-Mafer Gonzalez, Professionell Triathlete

Ett Hjärta av Stål

Avspänning på dina villkor, det är RAD Rod:s melodi. Den rostfria kärnan garanterar kompromisslös kontroll på den nivå av intensitet som DU vill ha. Gång efter gång dominerar RAD Rod över tunna, böjliga pinnar, eftersom Rod inte blir krokig med tiden, inte går av eller ger upp när du plågar den som mest.
 
Den robusta RAD Rod låter dig dominera områden med tjock vävnad (tänk på hamstrings och quads), eller så kan du lätta på trycket och använda den på dina vanliga brottslingar, som vader, rygg och IT-band. Bara prova och vi lovar att du är fast.  RAD Rod är en riktig killer när det kommer till avspänning.

Tunn är inne

Till skillnad från många andra valsformade verktyg, håller RAD Rod det enkelt. Konstiga texturer, en massa rörliga delar och alltför tjocka pinnar för att komma åt är inte vår grej. Vår approach är lite mer stilren: en tunn diameter som ger mindre yta (och därmed mer tryck), plus möjligheten att arbeta mer exakt i små tajta områden. Med RAD Rod kan du komma närmare inpå de irriterande ömma unkterna och med en mycket bättre känsla för vad du gör.

Mjuk beröring

Bara för att RAD Rod är stålhård betyder det inte att den inte har en känslig sida också. Ett tunt 360 graders lager av mjukt EVA-material klär hela  RAD Rod, bara för att ge dig friheten att använda den var som helst - från tjocka benmuskler till mer känsliga områden som skenben och underarmar.

Du bara måste prova den här kombon
"The Rolling Pin." Prova denna fantastiska kombination och upplev det genomtänkta med RAD:s produkter. Skjut helt enkelt in RAD Rod in i RAD Helix och låt en vän massera dig över ryggen. Ett tips kan vara att du gör samma sak för din vän. Bara säger det. (PS. Detta är också ett bra sätt att hålla koll på två av dina favoritredskap när du reser och du kan köpa dem båda tillsammans i vårt RAD Muscle Flushing Kit.)