rad roller

använd den överallt och ta med den vart du än ska

Ok, vi säger det rakt ut – RAD Roller är det mest funktionella massageredskapet på marknaden. Den fungerar överallt på kroppen (når i princip vilken muskel du än vill åt) och vart du än går (galet kompakt och enkel att ta med). Men framförallt är RAD Roller superenkel att använda. Så nu finns det inte längre nåt behov av en extra uppsättning händer för att du ska få den där massagen som din kropp längtar efter. 

289 kr

RAD Roller är utformad för att skapa exakt triggerpunktmassage längs hela ryggraden utan att lägga smärtsamt tryck på ryggraden. Och inte nog med det. Detta innovativa redskap rullar på längden och över i princip varje muskelgrupp i kroppen och låter dig låsa upp stelhet i tre dimensioner. Vi snackar om vader, höfter, IT-band, säte, armar, fötter, axlar, nacke och rygg. RAD Roller är ett av få redskap som bekvämt passar mellan skulderbladen för att lindra spänningar i ryggen och öppna upp för optimal rörelse i bröstkorgen, vilket kan resultera i förbättrad andning (Ahhhhhh ...).
Använd regelbundet och RAD Roller kan ge dig effektiva, långvariga resultat genom att förbättra din hållning och göra musklerna smidigare. Två fördelar vi är ganska säkra på att alla gillar.
Använd med RAD Block för extra höjd och stabilitet.

Storlek (cm): 12x6
Material: Latexfri silikon
Färg: Grön (soft), blå (original) eller svart (stiff)
Vikt: 370g
Instruktioner medföljer

"Medan jag återhämtar mig från min fjärde knäoperation, min RAD Helix Och RAD Roller räddade min rygg från skadorna på kryckor."

RAd roller original

Original RAD Roller är där allt började. Dess struktur är mjuk nog att använda på känsligare områden som nacken, men ändå tillräckligt tuff för att låsa upp hårdare muskler som din rygg, ben och överallt där du är redo att rulla.
 

rad roller soft

Ser du dig själv som en nybörjar-rullare? Det är lugnt. RAD Roller soft ger en lite mjukare touch, vilket gör den perfekt för nybörjare. Den lite mjukare texturen gör den också perfekt för massage av nacke, hårbotten och mer känsliga delar av kroppen.

rad roller stiff

RAD Roller stiff är idealisk för idrottare och andra som söker lite mer intensitet. Den har en hårdare textur och böjer sig mindre i mitten så att du kan vända på den och arbeta på områden som dina pectorals (bröst) och insida ben.

Behöver du en extra knuff?
Vissa områden kan vara svåra att komma åt utan lite extra hjälp. Para ihop din RAD Roller med RAD Block för lite extra höjd och stabilitet när du verkligen vill attackera de där sura triggerpunkterna. RAD Block har anpassade hål och gropar för att hålla Rollers och Rounds på plats både vid träning och på resan. Som av en händelse kan du köpa alla tre redskap tillsammans i vårt RAD Point release kit