rad rounds

precis massage för tajta muskler

RAD Rounds är speciellt utformade för kroppen, inte sport, vilket är mycket mer än man kan säga om tennisbollar, bandybollar, soft ball eller golfbollar. Så när du vill ha något som är byggt för jobbet, välj någon av de tre storlekarna i RAD Rounds som passar bekvämt där andra redskap inte gör det. Och för dem som vill ha ännu mer kontroll, para ihop RAD Rounds med RAD Block.

189 kr


RAD Rounds har storleken och precisionen för att mobilisera och massera där andra redskap inte kommer åt. Med tre storlekar och tre hårdheter erbjuder RAD Rounds alla alternativ du behöver för att komma åt alla dina ömma punkter. Ett paket RAD Rounds innehåller en stor, en mellan och en liten RAD Round. 
Använd dina Rounds tillsammans med RAD Block för extra höjd och stabilitet. 

Storlek (diameter): Stora 5,5 cm, mellan 4 cm, lilla 1,9 cm 
Material: Silikon
Färg: Blå, grön och svart
 

”RAD Rounds är de bästa redskap jag någonsin använd för att skämma bort min kropp och prestera till mitt bästa! "
-Ruth Nivon, professionell triathlete

precision gör skillnad

Skillnaden mellan RAD Rounds och andra massageverktyg är enkel. Det handlar om precision. Sanningen är att du ofta kan uppnå mycket större resultat genom att fokusera på ett enda muskelfäste (det är där din mjukvävnad fäster mot ben eller led) än du kan genom att sträcka en hel muskel. RAD Rounds är små och kompakta så att du kan attackera de små, envisa punkterna som andra skrymmande verktyg bara glider över.

Hög kvalitet

RAD Rounds är tillverkade av högkvalitativ silikon för att lösa upp de spänningar som du trodde du behövde en massageterapeut för att åtgärda. Den lilla bollen är hårdare medan de större är något mjukare för att få ett så brett användningsområde som möjligt. Du kan till och med värma eller kyla dem. För en varm och avkopplande upplevelse, låt de ligga i varmt vatten i fem till tio minuter. Eller för en kall, uppfriskande känsla, blöt i isvatten, frys eller kyl.

träffar rätt

Människor kommer i alla former och storlekar, och våra RAD Rounds hjälper alla att hitta vad de behöver för deras problem. Dessa användbara massage- och mobilitetsredskap hjälper dig att hitta lagom tryck för korrekt och lättsam massage där du behöver det mest. 
 

Behöver du en extra knuff?
Vissa områden kan vara svåra att komma åt utan lite extra hjälp. Para ihop din RAD Roller med RAD Block för lite extra höjd och stabilitet när du verkligen vill attackera de där sura triggerpunkterna. RAD Block har anpassade hål och gropar för att hålla Rollers och Rounds på plats både vid träning och på resan. Som av en händelse kan du köpa alla tre redskap tillsammans i vårt RAD Point release kit