click here to open popup

hjälp dina kunder till bättre resultat och mindre värk

Som PT, gymägare, naprapat eller massageterapeut arbetar du dagligen med att hjälpa kunder och klienter med olika typer av problem och mål.  Till din hjälp har du många olika verktyg. Med RAD adderar du ytterligare vertyg som 
Kunden lämnar dig med en skön känsla och du vet att du återigen hjälp din kund mot målet. 

vad är fascia?

Fascia. Lite märkligt ord, inte sant? Det är den vetenskapliga termen för det nät av vävnad som omger och kopplar samman dina muskler, och den kan bli stel och öm när den inte kan röra sig som den ska.
 RAD´s produkter för triggerpunktsmassage erbjuder exakt och frigörande tryck och din fascia kan inte annat än att ge efter. Till skillnad från vanlig stretching (där töjer muskeln linjärt i muskelns riktning) kan du med RAD´s produkter (RAD Roller, RAD Atom RAD Rounds och RAD Block) frigöra och mobilisera tajt fascia i alla riktningar. Det är myofascial release när den är som bäst. 

Känn dig fri

När mjuk vävnad och leder tjurar ihop samlas slaggprodukter och ger en känsla som, vad ska vi säga, inte är så RAD. Med RAD´s produkter (RAD Helix och RAD rod) kan du lösa upp dessa blockeringar, få bort slaggprodukterna och låta saker och ting röra sig dit där det hör hemma. Genom att använda RAD´s produkter regelbundet kan de hjälpa dig att faktiskt minska stelhet och smärta i dina muskler. Kanske kan det räcka för att du ska kunna fortsätta (eller börja) med det du älskar. (Fakta: ungefär 85% av befolkningen har någon gång i livet allvarliga problem med sin ländrygg.)

INte som alla andra

Alla kopior där ute får se upp, för RAD är definitivt inte som alla andra. RAD´s banbrytande produkter är de första i sitt slag – framtagna genom en perfekt balans mellan expertar inom biomekanik och elitidrottare. När andra produkter är tunna och bräcklig är RAD´s produkter byggda för att användas om och om och om igen. När andra försöker kopiera produkterna har de svårt att efterlikna RAD´s exakta former, proportioner och densitet som är det som gör produkterna så effektiva. Och när nybörjarna väljer billig plast, då är RAD´s produkter gjorda av material av hög kvalitet för den optimala känslan och stabilitet. Det finns verkligen inget som liknar RAD, så nöj dig inte med billiga kopior.

vem gör vad?

Muscle flushing

hur gör jag?

Det är enkelt att använda RAD´s produkter och det bästa av allt är att det finns mer än ett sätt att göra det på. Mångsidigheten är kung och säkerheten är drottning i vårt kungrarike, så spana in de här enkla övningrna som du kan göra var som helst och när som helst. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om produkterna och hur du ska använda dem korrekt. 

rad roller - grunderna

nacke

anklar och fötter

underarmar och armar

LÄndrygg

bröstrygg

Rad helix - grunderna

Rad rod - grunderna

rad rounds - grunderna